11.2.15

Los Bio-Lentos en La Gordíssima



  Sant Andreu de Palomar (Barcelonès)
C/Pons i Gallarza, 10
M-L1 St. Andreu
Renfe St. Andreu Comtal
https://lagordissima.wordpress.com/
lagordissima@gmail.com


Comunicació de novembre del 2008: 
Us fem saber que aquesta setmana un grup de joves del poble de Sant Andreu de Palomar ha alliberat un espai al carrer Gordi número 1 de Sant Andreu que porta anys abandonat pel seu propietari.
Davant l’agressiva situació de l’especulació urbanística que es viu a Sant Andreu de Palomar i la inexistència de cap espai autogestionat, fem saber que a partir d’avui ens posem a treballar en aquest espai autònom. Individualitats i col•lectius es troben per a dur a terme activitats i esdeveniments en benefici de tots i totes.
En un món on els diners han mogut les relacions humanes i on un grup reduït s’enriqueix a costa de les necessitats bàsiques de les persones, com poden ser l’habitatge o el menjar, és fa més que necessari un projecte com aquest. Amb l’actual conjuntura de crisi econòmica, augment de l’atur i disminució del poder adquisitiu, ara més que mai l’organització de les persones i la creació de vincles de diferents lluites són necessàries per invertir l’ordre en el que vivim.
Per tant, volem un espai on els veïns i veïnes es puguin trobar, on les activitats per conscienciar i per enriquir-nos personalment i col•lectiva siguin el nostre objectiu i que contribueixi en la mesura de les nostres modestes possibilitats a la creació d’un moviment subversiu contra el capitalisme i el patriarcat.
Amb aquesta ocupació alliberem un espai per totes les persones, un espai lliure de les lleis del capital, d’opressions nacionals, sense discriminació de gènere i sense racisme.

https://lagordissima.wordpress.com/2008/11/

No hay comentarios:

Publicar un comentario